Filtre de apa

Intreaba specialistul ALBEC

Aveti nelamuriri ? 

Specialistul Albec va sta la dispozitie :

Tel: +40 788 356 086
       +40 723 789 020
Tel/Fax: +4021 211 79 75

Calea Mosilor 201, bloc 9 parter, sector 2, Buc.

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

click aici pentru harta

Pompe dozatoare clor

Peste 80 % din bolile corpului omenesc, se datoreaza apei.

"Peste 80 % din bolile corpului omenesc, se datoreaza apei"Filtrarea apei este necesara !


 Dr. LOUIS PASTEUR.
Corpul uman, pe care il mostenim si pe care nu il lasam mostenire, intamplator sau nu este constituit peste 7o % din apa. Acesta poate trai bine sau mai putin bine, direct proportional cu actiunile noastre asupra protectiei lui.
Un vechi proverb japonez spune ca " Omul jumatate din viata isi cheltuieste sanatatea pentru a acumula avere, iar jumatatea cealalta cheltuieste averea pentru a-si recapata sanatatea"
Daca apa pe care o consumam, mancarea pe care o mancam sau aerul pe care il respiram nu sunt importante, atunci ce? Marca masinii, suprafata casei, lant de aur cat mai gros?
In fiecare zi ne hranim cu alimente tot mai indepartate de natura, respiram aer tot mai "incarcat" si bem sau ne preparam hrana, cu apa tot mai poluata, fara sa ne punem problema calitatii ei. Corpul nostru moare in fiecare zi cate putin, fara ca noi sa ne dam seama. In fiecare zi foarte multe celule se imbolnavesc si mor. Si omul este cel vinovat pentru ceea ce se 

intampla . Alimentele cu hormoni si e-uri cu nemiluita, bauturi cu nimic natural, s-a construit masiv si s-au facut fose" septice" neseptice, mizeria scurgandu-se in panza freatica, s-au sapat puturi, de toti neavenitii, fara aprobari, si au amestecat panzele freatice, asfel incat s-au gasit bacterii si in panzele de mai jos, imbutelierea apei in tot felul de plastice, acesta metoda fiind interzisa in multe tari, dar la noi este o afacere infloritoare,de multe zeci de milioane de euro si oamenii o consuma fara sa-si puna problema daca apa este buna, ca este statuta. In legislatia lumii si apa ca si multe alte lucruri, alimente, medicamente, pot fi depozitate numai in recipienti de sticla si de culoare inchisa.
De ce? Va rog sa va raspundeti singuri.
 Daca puteti lua o decizie in cea ce priveste sanataea dvs, nu o amanati. Maine poate fi prea tarziu
ATENTIE: Singura apa buna de baut, este paharul cat mai aproape de sursa de apa proaspata, dupa ce a fost filtrata si slava Domnului ca exista filtre si pe ghiuveta si sub ghiuveta, ca sa poata beneficia si cei care stau la bloc si care trebuie sa inlature rugina si clorul care este toxic.
Abia in ultimii 50 de ani, oamenii de stiinta au inceput sa-si puna intrebari serioase, cu privire la folosirea clorului si au ajuns la concluzii stupefiante. Clorul a eliminat holera si dizenteria, dar a adus in casele oamenilor cancerul, bolile de inima sau respiratorii, la proportiile unei epidemii.
Incepand cu 1970, din ce in ce mai multe voci, afirma necesitatea obtierii unei ape corecte si sigure pentru organismul uman iar in 1972, ia fiinta EPA -Enviromental Protection Agenty si a noului "Act al Apei".
S-a afirmat pe buna dreptate ca, odata cu dezvoltarea exploziva a industriei chimice, prin tevile de aductiune a apei curg tot mai multi poluanti. Dezinfectia a ramas principala preocupare a municipalitatilor, dar efectul nociv al celorlalti poluanti- plumb, aluminiu, pesticide, compusi organici, hidrocarburi, elemente radioactive, medicamente, etc._- a inceput tot mai acut sa fie luat in considerare.Sigurul sistem care putea retine eficient, toate aceste componente toxice si care se acumulau tot mai periculos in organismul oamenilor- bioacumulare-. a fost si este sistemul care are in componente membrana osmotica.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului www.anpc.gov.ro

SEO monitor

Copyright filtre-apa.net 2012. All rights reserved.