Filtre de apa

Intreaba specialistul ALBEC

Aveti nelamuriri ? 

Specialistul Albec va sta la dispozitie :

Tel: +40 788 356 086
       +40 723 789 020
Tel/Fax: +4021 211 79 75

Calea Mosilor 201, bloc 9 parter, sector 2, Buc.

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

click aici pentru harta

Pompe dozatoare clor

Filtru pentru toata casa - Junior

Cum functioneaza acest sistem de filtrare ?filtre-apa-filtru-junior

In perioada de functionare normala apa intra in sistem si parcurge diferite procese de filtrare unde se reduc gustul , mirosul si sedimentele .

Ciclul de spalare - curatare

Un ciclu de curatare prin spalare se va declansa automat , fiind initiat de modul cum a fost programat controller-ul . Pe perioada acestei etape mediul filtrant este supus unui proces de curatare avansata prin ridicarea si expandarea straturilor filtrante si apoi prin reasezarea mediului regenerat in vederea utilizarii intr-un ciclu de functionare normala.

Aplicatii pentru un sistem de tratarea apei tip CWF - ETF Junior

Acest sistem nu se recomanda pentru tratarea unei ape nesigure din punct de vedere microbiologic sau de calitate necunoscuta , fara a se proceda la o dezinfectie inainte sau dupa sistem .

Sistemul nu se recomanda ca metoda de tratare pentru surse de apa cu continut de hidrogen sulfurat ( gust sau miros de " oua clocite " )

Sistemul nu se recomanda ca metoda de inlaturare a fierului din apa si nu poate inlocui un echipament destinat deferizarii .

Sistemul are capacitati excelente de retinere a sedimentelor din apa , dar in functie de aplicatie poate fi necesara montarea unui filtru de sedimente fine dupa sistem .

Cerinte privind instalarea

Cerinte locale

  • Considerati urmatoarele atunci cand alegeti locul de instalare pentru un sistem central de filtrare a apei
  • filtre-apa

    Nu instalati sistemul in spatii cu risc de inghet . Nu tratati apa cu temperaturi peste 49 °C . Inghetul sau apa calda produc daune echipamentului si conduc la anularea garantiei.
  • Pentru tratarea apei pe toata casa , va recomandam montarea sistemului cat mai aproape de racordul de intrare a apei in casa si inainte de alte conexiuni , exceptand tevile de exterior .
  • Un racord de drenaj este necesar in imediata apropiere a echipamentului , pentru evacuarea apelor de spalare . Utilizati un sifon de pardoseala , un racord similar cu cel de la masina de spalat rufe etc. Daca nu este disponibil un racord catre drenaj , este totusi posibil sa se utilizeze sistemul , dar regenerarea se va face manual si va fi dezactivat modul automat de declansare a regenerarii.
  • Sistemul lucreaza la 24 Volt /50 Hz , racordarea se face direct la priza prin intermediul transformatorului livrat cu echipamentul.
  • Instalati sistemul central de tratarea apei intre sursa de apa la intrarea in casa si dedurizator , in cazul in care este utilizat unul  .

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului www.anpc.gov.ro

SEO monitor

Copyright filtre-apa.net 2012. All rights reserved.