Filtre de apa

Intreaba specialistul ALBEC

Aveti nelamuriri ? 

Specialistul Albec va sta la dispozitie :

Tel: +40 788 356 086
       +40 723 789 020
Tel/Fax: +4021 211 79 75

Calea Mosilor 201, bloc 9 parter, sector 2, Buc.

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

click aici pentru harta

Pompe dozatoare clor

Ce se intampla in corp cand NU bem apa ?

... se produce COLESTEROL !filtru-de-apa

Incepand cu anii 70, tot mai multe comunitati din America, dar si din intreaga lume, au trecut la folosirea acestui tip de filtrare - osmoza inversa - care corespunde cel mai bine cu dezideratul si scopul propus de Hipocrate in urma cu 2000 de ani: "apa curata si sanatoasa". Dar pana sa se impuna aceste echipamente, oamenii au fost convinsi prin reclame abile, sa cumpere o apa mai buna decat cea de la robinet si asa a aparut o industrie parazita, care produce miliarde de euro anual, mai mult decat cea a painii - industria imbutelierii apei.
Exista mii de studii, care recomanda renuntarea la acest tip de "apa" iar unele tari, deja au inceput sa ia masuri drastice, impotriva acestui tip de comert ( multe, cum ar fi Australia, au interzis transportul apei imbuteliate, din cauza pericolului contaminarii cu flora microbiana, in timpul transportului si depozitarii- apa "statuta"/ neprimenita = apa infestata cu microorganisme si disruptori hormonali).
Echipamentele dotate cu membrane osmotice, din ce in ce mai des intalnite, au posibilitatea de a elimina 99,8 % din componentele dizolvate in apa - permit trecerea doar a apei, nu si a substantelor dizolvate - si ofera o apa sigura chimic si microbiologic, corecta metabolic si celular.
Ce sunt totusi aceste echipamente si ce contin?
Acestea se mai numesc POE sau POU [ Point of Use sau Poit of Etry ] si inseamna " a actiona asupra apei menajere , chiar langa locul de folosire, adica robinet "
In 1962 Guvernul Statelor Unite deschide prima fabrica de Reverse Osmosis, care producea la vremea respectiva, peste 4000 de litri de apa pura pe zi. Astazi exista peste 3000 de statii de purificare a apei prin osmoza inversa, care produc pentru diferite comunitati locale, fiecare, cate aproximativ 4 milioane de litri de apa potabila/zi.
In 1991 U.S. Army a cumparat 8000 de membrane osmotice pentru unitatile portabile, de purificarea apei, folosite de trupele implicate in operatiunea " Furtuna in Desert".
In 1993, Guvernul Statelor Unite cumpara 6300 de membrane osmotice, pentru purificarea apelor din Midwest ( state americane, care au ceva mai mult de 60 de milioane de locuitori si care cuprind foarte multe lacuri cu apa dura).
Echipamentele americane existente si pe piata din Romania ( asaltata de peste 50 de firme diferite, majoritatea imitatii periculoase) contin ca elemente componente principale, carbune activ, filtre de polipropilena si o membrana osmotica.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului www.anpc.gov.ro

SEO monitor

Copyright filtre-apa.net 2012. All rights reserved.